Plačilo na obroke

V Jezikovnem Mestu razumemo, da je odločitev za jezikovni tečaj povezana tudi z zmožnostjo plačila in s plačilnimi pogoji.

Možnost, da bi znesek Jezikovnemu Mestu plačali v več obrokih, smo zaradi neplačevanja vseh obrokov nekaterih strank morali ukiniti. Vendar od aprila 2019 lahko plačujete z bančno kartico na naši lokaciji v Ljubljani, kjer lahko izberete možnost plačila na obroke, ki ga zagotavljajo nekatere banke.

Preberite si, katere banke to svojim strankam omogočajo in kako to storite:

ABANKA

Obročno odplačevanje je možno za imetnike VEO (Visa electron obročna) kartice, ki jo izdaja Abanka.

Obročno odplačilo od 2 do 12 obrokov. Število obrokov določite kar prek SMS-sporočila, ne da bi kdorkoli vedel, da plačujete obročno. https://www.abanka.si/kartice/kreditna-kartica-visa

 

NKBM

omogoča plačilo na obroke  s plačilno kartico MasterCard  ali Visa, za nakupe opravljene na prodajnem mestu ali preko spleta.

Pogoj za uporabo plačevanja na obroke je plačilna kartica z odloženim plačilom Visa ali MasterCard ter sklenitev storitve Varnostni SMS sporočilo.

 

Postopek plačila na obroke:

1. s kartico opravite nakup kot vsak drug nakup (velja za nakupe na prodajnih mestih doma, v tujini ter preko spleta)

2. po nakupu prejmete varnosti SMS, na katerega morate, v kolikor želite plačilo na obroke, v roku 60 minut odgovoriti in zapisati število obrokov

3. v kolikor na sporočilo ne odgovorite, poravnate nakup v celoti, kot pri običajnem nakupu z odloženim plačilom

4. postopek je zaključen, ko prejmete povratni SMS o potrditvi nakupa.


Več informacij o obročnem plačilu ter postopek plačila na obroke najdete na spletni strani Nove KBM  https://www.nkbm.si/nakupi-na-obroke

BANKA INTESA SANPAOLO

Samo komitenti, ki so imeli American kartico in so prevzeli Mastercard imajo možnost plačila na obroke. Ostali komitenti pa žal trenutno ne morejo še plačevati na obroke.

SKB

Glavne značilnosti nakupa na obroke:

- Obročni nakup se lahko aktivira na kreditni kartici z odloženim plačilom (VISA in MasterCard);

- Obročni nakupi so podprti na vseh prodajnih mestih in na spletu;
- Uporabnik lahko vsak nakup nad 50 EUR s povratnim SMS razdeli na obroke (od 2 do 12 obrokov);
- Čas za povratni SMS uporabnika je 60 min;
- Najmanjši možen znesek obroka je 25 EUR;
- Za posamezni obrok se plača strošek skladno z vsakokrat veljavnim cenikom 1,50 EUR;
- Maksimalna višina nakupa je višina prostega kartičnega limita;
- Možnost predčasnega poplačila s plačilnim nalogom, velja samo za osnovne kartice (samo 1x v obdobju odplačila posameznega nakupa in en dan pred zaključkom cikla npr. za 18. -tega v mesecu, je dan pred zaključkom, to je 6. -tega v mesecu);
- Nakup na obroke v celoti (celoten znesek nakupa) zasede razpoložljiv kartični limit, ki se sprošča s plačilom posameznega obroka (npr. nakup v višini 500 EUR se razdeli na 5 obrokov po 100 EUR; kartični limit se zasede v višini  500 EUR in se sprošča mesečno v višini 100 EUR).

Vabimo vas, da za nadaljnje informacije ali naročilo na sestanek v poslovalnici pokličete na SKB TEL (01) 471 55 55 (v odzivniku pritisnete 4), ob delavnikih med 8. in 19. uro.

DELAVSKA HRANILNICA

Storitev lahko uporabljajo novi in obstoječi imetnike kartice MasterCard z odloženim plačilom za fizične osebe. Pogoj za delovanje storitve je, da ima imetnik vklopljeno storitev SMS obveščanja (0,50 EUR/mesec). Po plačilu s kartico prejmete SMS sporočilo na svoj mobilni telefon z navodilom za nakup na obroke. Nanjo odgovorite s povratnim sporočilom SMS, pri tem pa sami izberete, v koliko obrokih želite poravnati nakup.

https://www.delavska-hranilnica.si/osebne-finance/kartica-mastercard/nakup-na-obroke

NLB

Lahko plačate z bančno kartico, vendar ne omogočajo obročno plačevanje na POS-terminalih, ki niso od NLB.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto