S potrditvijo obrazca "prijavljam se" se strinjate s splošnimi pogoji. Ko prejmemo vašo elektronsko prijavo, vas kontaktiramo glede urnika in začetka tečaja ali predstavitvene ure.

 

Ko potrdite, da se nameravate udeležiti predlaganega tečaja, vam preko e-pošte pošljemo predračun, ki ga poravnate z nakazilom vsaj 3 dni pred začetkom tečaja, ali se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani in plačate s kartico (pri plačilu s kartico je cena dražja za 2% - strošek ponudnika plačil s kartico). Tečaj lahko odpoveste v skladu s splošnimi pogoji. Vaša rezervacija mesta na tečaju se prične s plačilom predračuna. Po plačilu predračuna, prejmete račun za opravljeno storitev in ko zaključite stopnjo tudi potrdilo o udeležbi oziroma o dokončani stopnji.

Navedene cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za plačila fizičnih oseb po predračunu. Za ponudbo na podjetje navedite v obrazcu ime podjetja in davčno številko.

V ceno tečaja še ni všteto gradivo, ki se razlikuje glede na jezik, število ur, stopnjo tečaja (okvirno 10 - 30 EUR). 1 učna ura traja 45 minut.

Popusti: upokojenci, dijaki in študenti 10% na skupinske semesterske in letne tečaje, ko je v skupini najmanj 5 udeležencev. Če ob začetku tečaja ni jasno število udeležencev, se v primeru večjega števila udeležencev popust upošteva kasneje in se razlika povrne najkasneje do konca tečaja.

S prijavo soglašate, da nimate nič proti, če se dogodek fotografira in se skupinske fotografije dogodka ali tečaja uporabijo za objavo na spletni strani Jezikovnega Mesta in socialnih omrežjih. Če izrecno ne želite biti na fotografijah, nam to predhodno sporočite in bomo upoštevali vašo željo.

Kontaktni podatki pridobljeni na tej spletni strani se uporabijo izključno za organizacijo dogodka in obveščanje o prihajajočih tečajih in dogodkih (iz obvestil se lahko odjavite). Pridržujemo si pravico do spremembe termina, lokacije in predavatelja.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto