svetovna ŠPANŠČINA

Hablas español? 

Ali ste vedeli, da je španščina uradni jezik

v 21 državah po svetu? Španščina je priljubljen jezik med popotniki, med gledalci telenovel in med podjetniki, ki poslujejo s tujino. Je speven jezik, ki gre hitro v uho in zato osnovna komunikacija v španščini lahko hitro steče. Več kot znaš špansko, bolj te pritegne, da nadaljuješ in spoznavaš to neverjetno zanimivo kulturo na kar treh kontinentih.

 
Sevilla 1.jpg

Za popotnike 

in  začetna španščina

Tečaj je primeren za popotnike, ki se odpravljajo na potovanje v Španijo ali Latinsko Ameriko. Vsebine pokrivajo vse najpogostejše popotniške situacije. Gremo od začetka in z vsakim semestrom se bolj samozavestno lahko pogovarjamo po špansko.

1) Začetni tečaj  (A1.1) v živo / online  1. semester

sreda 19:00 - 21:15

2) Začetni tečaj  (A1.2) v živo / online 2. semester

torek 9:00-10:30

  • 40 urni tečaj  320 EUR (1 semester) 

  • 20 urni tečaj  180  EUR  (0,5 semestra)

  • 10 urni tečaj  59 EUR (0,5 semestra samostojno +  2 uri z učiteljem)

BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA URA španščine bo zadnji teden v januarju.

Reši test in preskoči stopnjo

Če se niste prej učili španščine pri nas, vas pred vpisom učiteljica pokliče in po telefonu preveri vaše predznanje.

 
Yellow House

Izboljšaj španščino

Program "izboljšaj angleščino" je tečaj za odrasle, ki so se že učili španščino, a bi si želeli izboljšati svoj nivo komunikacije in jo več uporabljati. Tečaj poteka v obliki konverzacije in cilj je tekoč in sproščen pogovor o temah, ki so blizu tečajnikom. Teme so povezane s programi, ki jih določa enoten evropski referenčni okvir na stopnjah A2 - C1. Za uvrstitev na primerno stopnjo, lahko rešite uvrstitvene teste ali pa vam ustno postavimo nekaj vprašanj, da vam svetujemo najustreznejšo stopnjo.

Nadaljevalni tečaj 1. semester (A2.1)

torek 19:00 - 21:15

Nadaljevalni tečaj 1. semester (B1.1)

sreda 16:30 - 18:45

Izpopolnjevalni tečaj 1. semester (B2.1)

četrtek 16:30 - 18:45

Izpopolnjevalni tečaj 3. semester (B2.3)

ponedeljek 16:30 - 18:45

40 urni tečaj  320 EUR

20 urni tečaj 180 EUR
 

 
Individualni tečaj.JPG

Konverzacija s Španko

Pridruži se skupini za konverzacijo, kjer vadimo španščino skozi različne teme in tako izgubimo strah pred pogovorom in strah pred javnim nastopom v španščini. Veliko novega besedišča, manj slovnice (predvsem pomagamo tam, kjer se zatakne), pisanje besedil doma.

ob ponedeljkih 16:30 - 18:45   (stopnja B2/C1)

40 urni tečaj  320 EUR

20 urni tečaj 180 EUR
 

 

Poslovna španščina

Poslovna španščina je neizogiben del vsakdanjika v podjetjih, ki poslujejo s tujino.

Poslovni trg, kjer govorijo špansko je zelo velik. Cela Južna in Srednja  Amerika, Španija so gospodarsko zelo zanimive dežele za izvoz ali mednarodno sodelovanje. Spregovorite v njihovem jeziku in sklenite dober posel.

Veščine kot so pisanje e-sporočil, komunikacija po telefonu, priprava prezentacij, reševanje težav ... Vse to je nepogrešljivo pri opravljanju dela v tovrstnih podjetjih. Prav tako je ključnega pomena širjenje besednega zaklada, kar pomaga pri bolj suverenem sporazumevanju v različnih poslovnih situacijah. Usvojitev nekaj najpomembnejših sklopov besedišča poslovnega jezika pomembno pripomore k večji samozavesti pri pogovoru.

V poslovnem svetu ljudje opravljajo različne poklice, pri katerih jim zgoraj omenjene veščine pridejo zelo prav. Vseeno pa je vsako poklicno področje povezano s specifičnim besednjakom, ki ga velja natančneje izpiliti in si tako olajšati opravljanje dela v mednarodnem okolju.

Brezplačna predstavitvena ura!

Tečaj poteka po dogovoru.

 
 
Valencija.jpg

Potujemo v Španijo

Ob koncu tečaja smo se z 8 tečajniki odpravili v Valencijo, kjer smo španščino uporabljali v restavracijah, taksiju, ko smo najeli za cel dan kolesa, ko smo spoznavali Valencijo skozi pripovedi naše vodičke Elene, ko smo kupovali dobrote na glavni pokriti tržnici, ko smo zvečer plesali Salso v plesnem baru, ko smo kupovali španske knjige in revije v knjigarni. Vmes smo se sproščali v morju in na pesku in spoznavali španski temperament na avtobusu. 

Naslednja destinacija: Santader, Bilbao in Gijon

Kdaj? Ko bo potovanje epidemiološko varno

Young Entrepreneur

Individualni tečaj

Če imate razgiban urnik ali posebne želje glede vsebine in želite hitreje napredovati, je bolje, da si privoščite svoj tečaj.

Kje? V naši sodobni učilnici, pri vas v pisarni, doma, na sprehodu ali online.

od 25 EUR do 36 EUR / šolsko uro

VEČ UR = NIŽJA CENA

TEČAJ V ŽIVO

posamezna ura: 1h = 36 €

paket ur:             10h = 320 €    (40€ popusta)

                            30h = 899 €   (180€ popusta)

                            60h = 1.560 € (600€ popusta)

Znesek za tečaj v živo si lahko delita tudi dva za učenje v paru.

TEČAJ ONLINE:      1h = 28 €

                             10h = 260 €  (20 € popusta)

                             30h = 760 €  (80 € popusta)

 
Ana se uči špansko.jpg

Španščina za otroke

Koliko novih besed se lahko nauči otrok v enem letu?

 

Odgovor vam bo povedal vaš otrok maja / junija, ko se bo končal letošnji tečaj španščine v Jezikovnem Mestu. Z učitelji smo pripravili številne aktivnosti in igre za sponatano učenje na tečaju španščine.

Na tečaju se osredotočamo na usvajanje novih besed, ki se jih učijo otroci skozi igro in aktivnosti, na pogovoru v španščini, predvsem nam je pomembno, da imajo pozitiven odnos do tujega jezika. Poučujejo jih učitelji španščine (hispanisti in Španci), da dobijo občutek za komunikacijo s tujcem in pravilno izgovorjavo.​

Cena za celoletni 50 urni tečaj je 375 EUR.

Če boste vpisali več otrok, vam priznamo na vsakega 25 EUR popusta.

Če se vpišeta skupaj s prijateljem ali prijateljico, dobi vsak popust v vrednosti 15 EUR.

Ob petkih 16:00 - 17:30 ali po dogovoru

 
Happy Girl

Španščina za otroke do 8 let

Če je vaš otrok mlajši od 10 let, vam priporočamo namesto skupinskega tečaja v jezikovni šoli, jezikovno varstvo na domu. Otrok preživlja prosti čas in govori špansko, učitelj se z njim pogovarja in igra v španščini. Otroci razvijejo pozitiven odnos do jezika in se že kot majhni naučijo pravilne izgovorjave.

Tečaje izvajamo tudi v vrtcih. Če v vašem vrtcu ne ponujajo španščine, nas kontaktirajte.

 
verbolocura-3ed-8-web.jpg

Verbolocura

jezikovna igra v španšini

Igra s kartami za samostojno učenje ali učenje v skupini. Uporabna za učitelje španščine in tečajnike.

 

Naši učitelji

 
BOJANA

BOJANA

Moja strast je učenje novih jezikov, svoje navdušenje prenašam na svoje tečajnike in tečajnice. Ker sem zelo ustvarjalna, v svojem prostem času razvijam in oblikujem nova didaktična gradiva in raziskujem nove pristope, kako v čim krajšem času na čim bolj enostaven način naučiti komunicirati in razmišljati v tujem jeziku. Direktorica in učiteljica tujih jezikov, vodja jezikovnih programov

FATIMA

FATIMA

¡Hola! Soy Fátima y vengo de Gijón, una ciudad al norte de España, en la costa del Cantábrico. En 2018 vine a Ljubljana como estudiante Erasmus para terminar el Grado de Español y, además de estudiar, di clases individuales de español. Decidí volver a Eslovenia después del verano para seguir trabajando como profesora. Me gusta transmitir no solo mi lengua, sino también la cultura española, tan rica y diversa.

BARBARA

BARBARA

¡Hola! Sem Barbara, sem Slovenka rojena v Argentini. Z družino smo se preselili v prelepo Slovenijo, ko sem imela 12 let. Pri učenju španščine najraje uporabljam različne materiale, igre, kartice, ... ker se mi zdi, da se najlažje učimo, ko je učenje zabavno in zanimivo. Pri meni so ure sproščene in polne kulturnih zanimivosti, ki te še dodatno privabijo k učenju jezika.

MONIKA

MONIKA

Ime mi je Monika in zase lahko rečem, da sem vztrajno-trmasta. To se odraža tudi pri mojih urah, saj v vsakem tečajniku vidim potencial, nekoga, ki se je zmožen naučiti vsega, kar si želi. Sama se rada učim novih jezikov, tudi tistih, ki nam ne pridejo takoj v uho. Moja prva ljubezen pa je seveda španščina. S španščino sem stik vzpostavila že zelo zgodaj, zato sem s tem jezikom vzpostavila poseben odnos, ki ga z veseljem delim z drugimi in tako še koga navdušim za učenje tega jezika.

TEJA

TEJA

Že od nekdaj sem vedela, da bom učiteljica, ko pa sem se v rani mladosti srečala s španščino, sem združila ljubezen do jezika španščine ter njene kulture in veselje do dela z ljudmi. Menim, da se najlažje učimo, ko smo sproščeni in uživamo oz. smo v sam proces učenja potopljeni do te mere, da pozabimo, da se dejansko učimo. V prostem času rada potujem. Rada pa se lotim učenja drugih tujih jezikov, npr. italijanščine, malo tudi zato, da se lažje postavim v kožo svojih učencev.

RAQUEL

RAQUEL

Hello everyone! My name is Raquel and I come from Barcelona. I am graduated in Primary Teacher Education and I have a specialisation in teaching foreign languages. I like to teach languages through games and activities and I love that students enjoy learning with me.

Vas zanima španščina?

Spremljajte nas:

Newspaper
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto